Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Περιπτώσεις
Σπίτι >

TOPTION INSTRUMENT CO.,LTD Περιπτώσεις

Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-29-88763980
Επαφή τώρα
Τελευταία υπόθεση εταιρείας για Τι είναι ένας περιστρεφόμενος εξατμιστής

Τι είναι ένας περιστρεφόμενος εξατμιστής

Ηπεριστρεφόμενος εξατμιστήςείναι κοινός εργαστηριακός εξοπλισμός, ο οποίος αποτελείται από περιστρεφόμενο κινητήρα, φιάλη απόσταξης, φιάλη ανάκτησης, κατσαρόλα θέρμανσης, σωλήνα συμπύκνωσης και άλλα μέρη.Χρησιμοποιείται κυρίως για τη συνεχή απόσταξη πτητικών διαλυτών υπό συνθήκες μειωμένης πίεσης και χρησιμοποιείται ευρέως για μεγάλης κλίμακας συγκέντρωσηΗ συσκευή αυτή είναι ιδανική για πειράματα επιστημονικής έρευνας και βιομηχανική μαζική παραγωγή στον τομέα της χημικής, της φαρμακευτικής, των τροφίμων, της προστασίας του περιβάλλοντος,και πανεπιστημιακά πεδία.   Ο περιστρεφόμενος εξατμιστής αποσταγίζει συνεχώς μεγάλο αριθμό πτητικών διαλύτων υπό συνθήκες μειωμένης πίεσης,και η συγκέντρωση του διαλύματος εκχύλισης και η απόσταξη του διαλύματος υποδοχής μπορούν να διαχωρίσουν και να καθαρίσουν τα προϊόντα της αντίδρασης- Η μεγάλη χωρητικότητα περιστροφικής φιάλης εξατμίσεως χρησιμοποιείται για την αύξηση της περιοχής εξατμίσεως,το οποίο τοποθετείται σε μπάνιο νερού μειωμένης πίεσης και θερμαίνεται ενώ περιστρέφεται για να εξατμιστεί αποτελεσματικά το διάλυμα μέσω διάχυσης.
2024-01-31
Διαβάστε περισσότερα
Τελευταία υπόθεση εταιρείας για Εισαγωγή του αντιδραστήρα γυαλιού

Εισαγωγή του αντιδραστήρα γυαλιού

Ένα δοχείο αντίδρασης ή αντιδραστήρας γυαλιού είναι ένα δοχείο που χρησιμοποιείται για φυσικές ή χημικές αντιδράσεις σε πειράματα όπως σύνθεση υλικών, απόσταξη και συγκέντρωση.Έχει λειτουργίες όπως θέρμανση, εξάτμιση, ψύξη και ταχύτατη ανάμιξη.     Με βάση το υλικό του αντιδραστήρα, υπάρχουν δύο τύποι αντιδραστήρων: αντιδραστήρες γυαλιού και αντιδραστήρες ανοξείδωτου χάλυβα.   Με βάση τη δομή του αντιδραστήρα, υπάρχουν αντιδραστήρες με ένα στρώμα γυαλιού, αντιδραστήρες με δύο στρώματα γυαλιού και αντιδραστήρες με τρία στρώματα γυαλιού.Ο τύπος αντιδραστήρα που χρησιμοποιείται εξαρτάται από τις εξωτερικές συνθήκες αντίδρασης του μείγματος πρώτων υλών.
2024-01-05
Διαβάστε περισσότερα
1
Sitemap |  Πολιτική μυστικότητας | Καλή ποιότητα της Κίνας σκουπισμένος εξατμιστήρας ταινιών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2024 toption-china.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.