Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
solution details
Σπίτι > Περιπτώσεις >
Τι είναι ένας περιστρεφόμενος εξατμιστής
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-29-88763980
Επαφή τώρα

Τι είναι ένας περιστρεφόμενος εξατμιστής

2024-01-31

Τελευταία υπόθεση εταιρείας για Τι είναι ένας περιστρεφόμενος εξατμιστής

Ηπεριστρεφόμενος εξατμιστήςείναι κοινός εργαστηριακός εξοπλισμός, ο οποίος αποτελείται από περιστρεφόμενο κινητήρα, φιάλη απόσταξης, φιάλη ανάκτησης, κατσαρόλα θέρμανσης, σωλήνα συμπύκνωσης και άλλα μέρη.Χρησιμοποιείται κυρίως για τη συνεχή απόσταξη πτητικών διαλυτών υπό συνθήκες μειωμένης πίεσης και χρησιμοποιείται ευρέως για μεγάλης κλίμακας συγκέντρωσηΗ συσκευή αυτή είναι ιδανική για πειράματα επιστημονικής έρευνας και βιομηχανική μαζική παραγωγή στον τομέα της χημικής, της φαρμακευτικής, των τροφίμων, της προστασίας του περιβάλλοντος,και πανεπιστημιακά πεδία.

 

Ο περιστρεφόμενος εξατμιστής αποσταγίζει συνεχώς μεγάλο αριθμό πτητικών διαλύτων υπό συνθήκες μειωμένης πίεσης,και η συγκέντρωση του διαλύματος εκχύλισης και η απόσταξη του διαλύματος υποδοχής μπορούν να διαχωρίσουν και να καθαρίσουν τα προϊόντα της αντίδρασης- Η μεγάλη χωρητικότητα περιστροφικής φιάλης εξατμίσεως χρησιμοποιείται για την αύξηση της περιοχής εξατμίσεως,το οποίο τοποθετείται σε μπάνιο νερού μειωμένης πίεσης και θερμαίνεται ενώ περιστρέφεται για να εξατμιστεί αποτελεσματικά το διάλυμα μέσω διάχυσης.

Sitemap |  Πολιτική μυστικότητας | Καλή ποιότητα της Κίνας σκουπισμένος εξατμιστήρας ταινιών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2024 toption-china.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.